Al-Mundzir Al-Muntazhar

Birth Announcements

Adik Zuhayr is Coming Soon!
/center>

May 16, 2009

A first moment of Arabic Debating...

Wah2..umm zuhayr xsangka akhirnya she has d guts utk berdebat..bukan sebarang perang mulut tau...in arabic tu..=P



First minutes of debate...sume bercampur..nervous (walaupun berdebat dengan kawan2 yg hari2 jupe kt OR debate) risau..takut bace teks betul2 bace...ye la nk jage lughah kan (tp betul2 jadi pun)..



Ape2 pun pagi ni, Sunna'u al - Hayah menang utk game pertama..biar ape kata orang..yg penting umm zuhayr rase lebih bersemangat utk mengasah kebolehan berdebat..kepada senior2 arabic debate...berila tunjuk ajar ye..

p/s: tak perlu cari Umm Zuhayr dalam gmbar2 di atas...xkan ade...hehe.

6 comments:

Mohd Azizi bin Shaukani said...

wah, tahniah sebab dpt debate dlm arabic..bukan senang tu..

keep it up

As said...

wah3
ngeh2
boleh bayang gane
huhu

mantapullazi :D

أم زهير said...

dear Mohd Azizi bin shaukani..

thank u..

أم زهير said...

dear As...

ngoh3..As xkan dapat bayang pnye..keke

Nurhuda Ramli said...

chaiyok nael.... bese la nervous mule2, setiap perkara tu bermula dgn langkah pertama dn awk dah already mulakn langkah awk, alf mabruk... nt dh due tige kali debat, i'Allah mesti addicted nk debat lagi hehehehe

Nurhuda Ramli said...

chaiyok nael.... bese la nervous mule2, setiap perkara tu bermula dgn langkah pertama dn awk dah already mulakn langkah awk, alf mabruk... nt dh due tige kali debat, i'Allah mesti addicted nk debat lagi hehehehe