Al-Mundzir Al-Muntazhar

Birth Announcements

Adik Zuhayr is Coming Soon!
/center>

October 21, 2011

Mengidam lagi?

Salam untuk semua!

Ummi dah buat request ni kat Abi
Tapi Abi belum approve lagi
Jadi, Abi cepat-cepatlah approve ye?

Ni dah masuk kes mengidam ni
Teringin sangat sangat sangat nak bercuti
(selain balik Terengganu atau Kedah)
Sebelum Ummi berjuang melahirkan Tuan Zuhayr

Ummi nak tenang dan kosongkan minda
Sebab sekarang dah mula takut
Macam-macam Ummi fikir
2 days out will be worth it!

Boleh la ye Abi?
Rate chalet kat sini pun tak mahal
Affordable kata orang jawa

Boleh tak kalau Ummi nak merayu?
Plz Plz Plz Abi....

Ni tempat yang Ummi nak pergi
Dah research habis-habisan
Jaraknya dalam sejam setengah driving
So, takdela jauh sangat kan?
Ikut Highway utara selatan pulak tu
Dekat sangat dengan jalan nak ke KESAS
So, tak perlu risau kalau Ummi tiba-tiba sakit

So, inilah tempatnya
Bagan Lalang Beach Resort
Petanya pulak kat sini








Tuan Zuhayr...
Doala bagi Abi approve ye?
Saaayang kamu!

6 comments:

FarHa said...

Muhahha ni gedix nak berjalan bukan mengidam hahha oh ya ni akk Farhatul hakimah dr group FB Pengalaman Bersalin tuuu :D, rajin2 meh jenguk blog akk jugak ye :D

أم زهير محمد فضلي said...

Dear kak Farha..

Hehe..seriusly tengah serabut sekarang ni. Dengan takutnye lagi.
Rasa nak keluar somewhere luar dari KL ni.. hihi..

Kira okla..sbb sy takde mengidam pape yang pelik pun sejak awal mengandung.

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

siap bagi peta lagi. Chaiyok Mr. Azhar you can do it.next week dah gaji.

izzatul-hasna'.blogspot.com said...

sian nya angah, abang ngah kena approne cepat2 la ye, (n_n)

As said...

bagan lalang sunset dia the best! :)

أم زهير محمد فضلي said...

Dear Dyana/Nadia/Dai/dizzy...

He did it already =)


Dear izzatul-hasna'...

Abang Ngah dah approved pun ^_^


Dear As...

Saya akan saksikannya sendiri
Sunset of Eidul Adha, InsyaAllah ^_^