Al-Mundzir Al-Muntazhar

Birth Announcements

Adik Zuhayr is Coming Soon!
/center>

July 8, 2011

Be safe dear..

6/7/2011
Hari untuk check up ke-4
Berseorangan sebab Abu Zuhayr dah kehabisan cuti

Buku merah ni dah hampir lunyai gara-gara air tumpah hari tu

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar
Berat dah naik 1.1kg (sepatutnya 2kg setiap bulan)
Tapi dah naik tu, bersyukur sangat

Nurse cakap Tuan Z****** aktif sangat
Nak ambil bacaan heart beat pun susah
Nurse cakap: Mentang-mentang la bilik die besar lagi

Perasaan setakat ni
Tak boleh nak digambarkan
Sangat-sangat tak sabar nak dukung baby yang dikandung sendiri
Selama ni asyik pegang anak orang je

Semalam join kutu Breastpump FS
Alhamdulillah jupe group tu
Takdelah nak kena pening kepala nak list bajet
untuk beli barang2 baby
(Breast pump antara barang keperluan yang mahal)
Lepas ni boleh fikir untuk beli barang2 lain pulak

Ummi dan Abi Zuhayr (5 months pregnant) Abi nye pun sama naik kan?

Rancang dengan Abi nye, tengok bulan puasa nanti
Mesti banyak promosi sana promosi sini
Plus Ummi nye kena banyak berjalan bila dah masuk 7th month
Moga Allah permudahkan semuanya

Minggu lepas dapat jupe kawan-kawan se'U'
Dapat lepas rindu
Masing2 pun suruh letak nama diorang kat baby
Hai laa...panjangla nama baby nanti

Banyak dah merepek guna tangan ni
Tapi dalam hati ni
Tak tau macam mana nak gambarkan rasa syukur pada Pencipta kita
Atas segala kurniaan yang diberi
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah

Lepas satu, satu rezeki datang (Alhamdulillah)
Moga dalam rezeki ini ada keberkatanNya

Buat baby kesayangan Abi dan Ummi
Be safe ye sayang

5 comments:

ank_ayah said...

salam
hehe sweetnyeee
wahh 'semangat' betul rupa umi zuhayr ni. ^^ tp cute. haha
moga semua selamat,insyaallah.
dan terus dimurahkan rezki..
bby boy eh? tuan tu..?

~cAhaYap3tUnjUk~ said...

nael!!! muke ko da boolaaat!!! comelnye kawan aku ni! hehehe~ semoga semuanya selamat ye dear~ =)

أم زهير محمد فضلي said...

dear ank_ayah...

makin 'semangat' skrg
time kasih for the dua

baby lum tau boy or girl..
boy ata girl both kana letak tuan..
sbb abi nye pun tuan..hehe


dear ~cAhaYap3tUnjUk~ ...

bolat kan? hehe..
thanks kawan...

Ummu Majdiyya said...

Tahniah nailah. hehe.

memang sgt teruja bila pk baby dlm perut tu nnt akan ada dlm dakapan kita. :)

jaga diri, yg penting jgn sedih2. rajin2 borak dgn baby. kalau takde idea nak borak apa, bacakan buku utk dia. heeee.

-sajida @ ummu majdiyya-

أم زهير محمد فضلي said...

dear Ummu Majdiyya...

Thanks for the advice. Ktorang berdua memang selalu bercakap dengan baby =)

Take Care Sajidah!